Opening en Bouw Primark Eindhoven

Het lijkt erop dat de bouw van de nieuwe Primark in Eindhoven niet echt opschiet. Primark zelf hoopt wel de winkel nog in het begin van 2013 te kunnen openen, hopelijk werken ze nog even flink door. Want als we dan geluk hebben kunnen we onze nieuwe fashion-items voor de lente al inkopen! De spanning begint flink te stijgen en iedereen staat te popelen op het moment wanneer de Primark in Eindhoven nu eindelijk open gaat.

Nergens geeft Primark zelf informatie over de officiële/definitieve openings datum. Dat is erg jammer. Maar zo houden ze ons wel goed in spanning. Ook heeft de fashion-branche er goed over na gedacht over de opzet van hun site. Je kunt er namelijk geen items bestellen, ze hebben geen webshop. Hierdoor ga je verplicht naar de dichtstbijzijnde Primark. En doe je van alles in je Primark-mandje want het kost toch bijna niets, het is zo spotgoedkoop dat je het daar niet voor kunt laten liggen! Maar dat de kwaliteit van t-shirts, rokjes, topjes, vestjes en nog een aantal verschillende dingen zo goed zijn en lang mee gaan dat is niet 100 procent zeker.

Omdat Primark niet echt informatie los laat over de definitieve openings datum. Vraag ik jullie een reactie achter te laten waarin je vertelt over hoe jij hier over denkt en of de bouw al veel verder is (zo ver je kunt zien vanaf de buitenkant ).Wanneer denk jij dus dat de Primark van Eindhoven open gaat??

xoxo

Ps. Ik ben vandaag (08-02-2013) in de stad Eindhoven geweest en heb dit vernomen. Heb jij ook mooi foto materiaal over de opening van de Primark in Eindhoven? Deel hem dan met ons allemaal door middel van een reactie te plaatsen met de foto erin.

Op de hoogte blijven van alle blog items? Like onze Facebookpagina

image

Advertenties

Over Jia-né Zhang

Student Fashion Textiles & Technologies

 1. Opening in Eindhoven staat gepland voor 19 november. (Heb ik ergens gehoord)

  Like

 2. Ongeveer 2 weken geleden stond in het Eindhovens dagblad, dat de opening gepland staat in december.
  Het gebouw is helemaal gestript en men is nu begonnen met de afbouw. Uiteindelijk zal er een kelder zijn, de begane grond en verdieping 1 en 2. De 2 klein verdiepingen boven op worden kantoren en personeels ruimte.
  Verder wordt de buitenkant afgewerk met een nieuwe gevelsteen/plaat in de kleur van black diamond.

  Like

 3. Good answer back in return of this question with firm arguments and telling everything concerning that.

  Like

 4. Tess

  In september gaan 2 nieuwe fillialen open; venlo en zoetermeer.

  Like

 5. Hockey*

  Waar komt ie dan??? adres graag

  Like

 6. miss_moontjuhh

  Ik heb het aan de bouwvakkers gevraagd en die zeiden eind juni, begin juli… Dus ik denk dat we dat maar aan moeten houden… En dat betekent dat we nog wel ff geduld moeten hebben.

  Like

 7. Naomi

  De komende jaren wil de retailer in ons land groeien naar 25 filialen. Een woordvoerster van Primark vertelt RetailNews dat er twee nieuwe winkels in Nijmegen en Eindhoven op de rol staan, die op zijn vroegst in 2014 openen. In een later stadium volgt ook Den Haag. Primark heeft wereldwijd ruim 250 filialen.

  Like

 8. samantha

  primarkt gaat eind mei open dat weet ik zeker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: