Michael Kors opent outletwinkel in Lelystad

Great news! Niets minder is waar want het Amerikaanse modehuis Michael Kors gaat zich uitbreiden in Nederland. We kunnen nu terecht bij de Michael Kors winkel in de P.C. Hooftstraat, Rotterdam en in het Designer Outlet Roermond maar daar komt nu dus verandering in.

Het Amerikaanse modehuis heeft een goede locatie uitgezocht. Ze gaan zich namelijk vestigen in het factory outlet center Bataviastad in Lelystad. Het plan is om de outletwinkel eind juni 2014 te openen. Ben en je nog opzoek naar een baan als store manager of assistant store manager dan het je geluk want die zoeken ze nog!

Dit welbekende modehuis groeit sinds 2011 ieder kwartaal met minstens 40 procent in omzet. De tassen, horloges en accessoirelijnen zijn onder de meeste mensen erg geliefd.

Michael Kors is bekent als jurylid van het tv-programma ‘Project Runway’. In 1981 startte hij zijn label. Met de lancering van zijn tweede lijn ‘Michael Michael Kors’ in 2004 begon het bedrijf een enorme groeispurt te ontwikkelen. Zo lag de collectie al meteen het eerste seizoen bij maar liefst 350 verkooppunten in de winkel. En tegenwoordig hebben ze meer dan 200 eigen winkels in 74 verschillende landen. Ze verkopen naast alle glamoureuze mode ook accessoires, schoenen, parfum, horloges en meubels.

Al vanaf september 2012 kon je voor het merk terecht in de P.C. Hooftstraat. Ook is het merk te vinden in het Designer Outlet Roermond en eind vorig jaar 2013 opende er een winkel in Rotterdam aan de Kruiskade (in het ‘High End Fashion District’).

Hier beneden een aantal geselecteerde foto’s van de Fashion Show: Spring 2014 Ready-to-Wear Collection.michael-kors-spring-2014-video-thumbnail

Bron: FashionUnited, Style.com
Stay informed!If you prefer to follow this blog and receive notifications of new posts by email. You can enter your email address below this blog page. At our Facebook page you can find some interesting facts about the founder of Fashiolista Story Blog. And in your news feed you’ll see recently posts of Fashiolista Story Blog.

And of course you will always keep in contact together!

Advertenties

Over Jia-né Zhang

Student Fashion Textiles & Technologies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: